wurbe #62 - wurbe revine

scris de Andrei Bocan pe 2013-05-23

NU ESTE TIMP STOP

WURBE NU A MURIT STOP

PUR SI SIMPLU NU A GASIT PAROLA DE LA SITE STOP

SAU DE LA TWITTER STOP

DAR E WURBE PE 6 IUNIE LA ORA 7 PE BARICADE STOP

ASA CA WURBE ARE ACUM SI GRUP DE FACEBOOK STOP

FACEBOOK E DUBIOS STOP

NE VEDEM IN DOUA SAPTAMANI PE 6 IUNIE STOP

NU AM ANTEDATAT DELOC ACEST POST STOP

SERIOS STOP

wurbe #61: inceput de an tarziu

scris de Andrei Bocan pe 2013-01-29

Stimabili si stimabile, va felicitam pentru marele succes de a fi ajuns in anul 2013.

Si noi de asemenea suntem fericiti pentru acest mare succes, insa nu pentru noi, ci pentru altii.

In scopul acestei sarbatori magice, va invitam la o bere in ziua de 31 ianuarie, ora 19:30, Pe Baricade ( harta ), ca sa punem internetul la punct si sa stabilim ce se mai intampla interesant in univers si ce ne mai dorim de la wurbe pentru acest an.

Va rugam tandru ca in cazul in care doriti sa ne insotiti, sa scrieti litere in comentarii care sa formeze cuvinte. Vom folosi acele cuvinte pentru a stabili cate scaune avem nevoie a rezerva.

P.S.: Din dorinta noastra nestavilita de cunoastere, am dori sa readucem in circuit serile de wurbe cu prezentari inainte de beri. Daca aveti idee de vreo gazda care si-ar putea deschide bratele primitoare si pieptul plin de proiector pentru wurbe, wurbe ar fi recunoascator.

wurbe #60 - de sarbatori

scris de Alex Morega pe 2012-12-11

Am scăpat de alegeri, dar vin sărbătorile, și lumea vrea să primească cadouri. Ce poate să facă un geek cinstit?

Hai să facem schimb de sfaturi pentru supraviețuirea perioadei de sărbători. În ziua de 18 decembrie, ora 19:30, la noul sediu de iarnă, Pe Baricade ( harta ).

wurbe #59 - beer thursday

scris de Andrei Bocan pe 2012-11-23

Saptamana trecuta a fost una plina de aventuri pentru developeri, devops, si oameni de internet in general.

Asadar, credem ca ar fi o idee buna sa bem o bere si sa vorbim despre ce am invatat despre pus servere unul peste altul in mod structurat. Daca ai chef sa vorbim despre tinut aplicatii in picioare, sau daca pur si simplu ai chef sa bei o bere dupa ce ai tinut tot internetul in carca, te asteptam.

Locul de intalnire va fi ca in fiecare iarna S.A.L.T, ziua va fi 29 Noiembrie, iar ora va fi de acum consacrata 19:30.

Cu durere in suflet am aflat ca S.A.L.T. a pivotat, asa ca ne vom retrage in casa noastra de suflet, Pe Baricade ( harta ).

Va rugam sa lasati un comentariu fin daca doriti sa va faceti aparitia la mica noastra intrunire, astfel incat sa stim cum ne organizam.

wurbe #58 - relocare

scris de Alex Morega pe 2012-10-25

Afară dă cu frig așa că Wurbe se mută între patru pereți. Reluăm obiceiul de întâlniri cu prezentări, te invităm să vorbești despre proiectul tău preferat, să ne spui povești din fluxul producției, sau să pui o întrebare din care învățăm toți ceva.

În ziua magică de miercuri, 31 octombrie, te invităm la sediul Eau de Web de la ora 19:30, după care Jadoo la 20:30. Te rugăm să ne lași un mesaj în comentarii să știm câte sticle de bere rugăm să pună la rece.


Vezi toate posturile in arhiva

Optiuni:

Size

Colors